Hoppa till innehållet
Garanti Kontakt Priser exkl. moms
2-5 dagars leverans

Vanliga Frågor

Betalningsalternativ

Erbjuder ni betalning med faktura?

Ja, vi gör individuella bedömningar när det gäller betalning med faktura. Kontakta gärna oss detta är något som ni är intresserad av.

Specialanpassade Lösningar

Kan jag beställa vagnar som är specialanpassade efter mina specifika krav?

Ja, vi specialiserar oss på att erbjuda anpassade lösningar för att möta era unika behov. Oavsett om det gäller specifika drag, funktioner eller dimensioner, står vårt team redo att designa och tillverka vagnar som passar just era krav. Kontakta oss med era önskemål för att starta processen.

Beställningsprocess

Hur beställer jag vagnar och vad är leveranstiderna?

Beställningar kan enkelt göras via vår onlineplattform eller genom direktkontakt med vår kundtjänst. När det gäller leveranstider, strävar vi efter att leverera era vagnar inom 2-5 arbetsdagar för standardprodukter. För specialanpassade vagnar eller större kvantiteter kan leveranstiden variera, och vi kommer att ge er en uppskattad leveranstid vid beställning.

Offertförfrågan

Hur får jag en offert för de vagnar som bäst passar mitt företags behov?

Vi är här för att hjälpa er att hitta de perfekta vagnarna för ert företag. Skicka oss en förfrågan med detaljer om era behov, så återkommer vi med en skräddarsydd offert. Vår kundtjänst arbetar snabbt för att se till att ni får all nödvändig information för att fatta ett välgrundat beslut.

Leveranstider

Vad är de typiska leveranstiderna för era vagnar?

Våra standardleveranstider är 2-5 dagar, men detta kan variera beroende på produktens natur och eventuella specialanpassningar. Vi engagerar oss för att säkerställa snabba och effektiva leveranser och kommer att informera er om den uppskattade leveranstiden baserat på era specifika beställningskrav.

Volymrabatter

Erbjuder ni rabatter för större beställningar?

Absolut, vi förstår vikten av kostnadseffektivitet för större projekt och beställningar. Vi erbjuder därför flexibla prisstrukturer och volymrabatter. Kontakta oss för en diskussion om era behov, så kan vi erbjuda en konkurrenskraftig prisuppgift anpassad för er beställning.

Frakt och Leverans

Alla våra produkter skickas med noggrant utvalda logistikpartners för att säkerställa en snabb och pålitlig leverans. Fraktkostnaden beräknas baserat på beställningens storlek och leveransadress. Specifika detaljer och kostnader kommer att meddelas vid beställningstillfället.

Vid ytterligare frågor eller för att initiera en beställning, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi ser fram emot att hjälpa er med era transportbehov.

Jämför produkter

{"one"=>"Välj 2 eller 3 objekt att jämföra", "other"=>"{{ count }} av 3 objekt markerade"}

Välj det första objektet att jämföra

Välj det andra objektet att jämföra

Välj det tredje objektet att jämföra

Jämför